Presentation picture
Foofie
25 år, Skellefteå
Du har kommit till Foofies blogg! Coolaste bruden i Skellefteå kommun! Här skriver jag om lite allt möjligt. Jag skriver frispråkigt om humor, bloggvärlden och vardagsbetraktelser. Den här bloggen handlar om allt mellan himmel och jord och allt som händer här och nu. Jag skriver ärligt och brutalt om mina åsikter om saker och ting och är inte rädd för kritik. Det internationella modet är tråkigt tycker jag, jag gillar min egna stil bäst! Här är det rock'n'roll och flum som gäller!
Instagram: foofiebot
Videofy

 

Grattis Andreas!

Grattis på födelsedagen my love! ^__^

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Jul bild 1 :-D

torggranen (MMS)

Jul bild 1 :-D

 

Jul låt, enjoy!

 

!!!

 

Wallpaper

Mitt nya skrivbordsunderlägg

 

Fixar'n

Inatt har jag hjälpt Kimsan med designen på hennes blogg. Det var ett jävla projekt kan jag tala om, i och med att hennes blog är på mondoblog där dom numera använder wordpress verktyg som jag tycker är jävligt invecklat och besvärligt. Men det blev bra till slut. Sen blev det powernap. I eftermiddag har jag ätit kebab hemma hos mamma och kryssat kläder man önskar sig från katalogerna. Och nu är jag hemma och känner mig slö. Känner mig orkeslös rent allmänt annars också. Hoppas man har mer energi till saker och ting snart igen.

 

Vinternätter

Anngelica är här för att jobba och övernatta hos mig tills på fredag. Vi satt uppe hela natten och snackade skit, lyssnade på musik, pratade gamla minnen,  flörtade med en tysk och kollade på snygga kläder och skor online. Stackarn jobbar så mycket nu för tiden, synd att hon jobbar i helgen annars hade man kunnat dra ut och festa. Men det hinns ju med sen det också.

 

Imorgon har jag tid hos psykologen. Sen ska nog jag och Anngelica till myrorna och kika lite och eventuellt käka något. Sen är det äntligen helg igen. Tjing!

 

In sickness and in health?

Bull crap.

Life's a bitch and then you die!

 

Some good news & some bad news

The good news: Kisse har inte haft något epilepsi anfall på snart en vecka.
The bad news: Jag är grymt less på livet.


För övrigt är jag sugen på köttbullar och är verkligen inte peppad på att göra det som är inplanerat idag.Typ såhär känner jag mig idag.

 

Vampyrer och epilepsi

Idag har jag sett Vampyrer suger, den var awesome. Och min kissekatt hade ett epilepsi anfall... det var inte awesome