Presentation picture
Foofie
25 år, Skellefteå
Du har kommit till Foofies blogg! Coolaste bruden i Skellefteå kommun! Här skriver jag om lite allt möjligt. Jag skriver frispråkigt om humor, bloggvärlden och vardagsbetraktelser. Den här bloggen handlar om allt mellan himmel och jord och allt som händer här och nu. Jag skriver ärligt och brutalt om mina åsikter om saker och ting och är inte rädd för kritik. Det internationella modet är tråkigt tycker jag, jag gillar min egna stil bäst! Här är det rock'n'roll och flum som gäller!
Instagram: foofiebot
Videofy

 

Gott nytt år!

Nu kör vi!
 
 
//
 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Nu är det på gång!

 
//
 

Ojsan

 
Oops råkade cutta mig själv

 
Det blev ett hål...
 
//
 

Back in town

Idag har jag kommit hem till Skellefteå igen, med proppfulla väskor och en fet plånbok. Det känns bra. Har fått massor med julklappar vilket jag inte var berred på men nöjd blev jag. I Kalix har jag haft det gott, ätit julmat och träffat släkt, klappat en häst osv. Här kommer lite bilder från Kalix vistelsen, håll till godo!
 
 
Det var lite mer snö där.
 
 
Ibland blir det rabalder även i lilla Kalix.
 
 
Min kusin och hans familj har höns och massa andra djur, pappa fick hem ägg! Det syns kanske inte så väl på bilden men vissa av äggen är ljusgröna, de hade ljusblåa ägg också, lustigt.
 
 
På bussen påväg hem. Plånboken är fet, det känns bra!
 
//
 

God jul önskar Foofie!

 
//
 

Kalix

Nu har jag packat klart och snart åker jag till far i Kalix och firar jul
 
 
Thumbs up säger pappa
 
//
 

Snart julafton

Massa grejer till mig! Och en nyfiken Prisma
 
 
//
 

Julklappar!

Två små julklappar till mor och far.
 
 
//
 

Domedagen är nära!

//
 

Hemgjord ansiktsmask

Det kanske ser ut som att jag har sagg i hela ansiktet men så är inte fallet. Sitter med en hemgjord ansiktsmask med hemliga ingredienser. Svider som fan så får hoppas att det är för att porerna blir super rena :-P
 
 
//